Heippa vaan kaikille =)

November 30, 2017

Pitkään mielessä kytenyt ajatus ja monen kysely siitä, että enkö voisi kertoilla tilan elämästä enemmän jossakin, johti nyt siis tähän, että yritän mahdollisuuksien ja kiireiden mukaan, kirjoitella kuulumisia ja tapahtumia täällä blogissa.

 

Täällä meillähän ei yksikään päivä ole samanlainen, kiitos siitä kuulunee näille meidän ihanaisille karvaisille työtovereillemme ja toki monelle muullekin muuttujalle mitä tuppaa päivän mittaan aina tulemaan.. Aamulla kun silmänsä aukaisee, ei voi todellakaan tietää mitä kaikkea päivään saattaapi mahtua, tai sitten päivä voi olla tasaisen tyyni ja tehdään vaan perushommia. Eli katsastellaan, että kaikilla on asiat hyvin =) Käytännössä siis viedään naudoille heinää, vettä, pahnoitetaan, siivotaan karsinoita, kuivitetaan..

Tupsaillaan kanalassa, seurustellaan lampaiden kanssa, touhuillaan koirien kanssa ja tietenkin kissojen kanssa myös. Ja kaiken tämän välissä tehdä sitten kovin paljon kaikkea muutakin...

Ja heppastelullekin menee jonkinmoinen tovi päivän kulusta =)

 

Syksy on ollut kelien puolesta todella haasteellinen, märkyys ja varsinkin pimeys oikein korostuu täällä metsän keskellä. Rapaa, moskaa, kuraa, vesisadetta, räntäsadetta, siitä on tämän syksyn kelit luotu.. Mutta keleillehän me ei mitään voida, pimeyttä pystyy torjumaan valoilla ja vielä kun mielen yrittää pitää valoisana, niin kyllä tämä tästä.

 

Monilla varmasti alkaa tai on jo alkanut edessä siintävän Joulun suunnittelut ja valmistelut, näin meilläkin on tapahtunut=) Ensimmäiset tontut on jo tupaan aseteltu omille paikoilleen ja valoja viritelty sinne tänne, eläimetkin omat valonsa saavat kuten muinakin vuosina.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

November 30, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Lehtosalon Luomutila. Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now